Arkadaslar bana yardımcı olur musunuz

Çok zaman oldu bu siteyi takip ediyorum sürekli kişiye özel uygulama falan bahsediliyor. Arkadaşlar bu nasıl bir uygulama ne kadar sürer ve ayıp değil sormak istiyorum pahalı mı bu uygulama? Lütfen yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum.
TEŞEKKÜRLER

Bu makaleyle ilgili geri bildirim gönderin.

Bu Makale Hakkında

Rob van dam
Bu makale Rob van dam tarafından yazılmıştır.
Kategoriler: Aşk Vefki
Yazdır
Bu sayfaya 784 defa erişilmiş.

Bu makale size yardımcı oldu mu?

23 Evet
24 Hayır

“Arkadaslar bana yardımcı olur musunuz” için 4 yorum var.

  1. Kayra dün de kargom yarın elime geçicek yazmamışmıydın?bugün geliyodu hani?

  2. Kişiye göre ücreti, okumaları ve süresi değişen bir uygulama diye biliyorum… Benimde elime yarın geçecek kargom bakalım göreceğiz. Çok heyecanlıyım… =)

  3. rob van dam selam ben de burdaki bi çok arkadaş gibi kişiye özel işlem yaptırıyorum hoca ne yapacağını söylüyor herkesin farklıymış işlemleri.bizde sonuç bekleyenlerdeyiz takip etmeye devam et 🙂 zaten biz he buralıyız:)

  4. kardeş moralini bozma ama yapılan işlem yanlış yapıldıysa ya da yapılmadıysa işlem bozuluyor. bu bu kadar net. olcay hoca da böyle söylüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.